Den Røde Hånds Horde

Start på Kampagne Den Røde Hånds Horde

Vi startede som sagt med at brygge nogen fede karakterer sammen, og her var hvad i kom frem til:

Benjamin: Arnfast, menneske ridder lvl 5, ridder fra Dauth i skinnende rustning og på bidsk krighest.
Nikolaj: Varion Nattens dræber, menneske lvl 5 crusader, hellig kriger på jagt efter onde hedninge
Eis: Samael, lvl 4 psionic warrior, Skaldet halvkæmpe som skal have nogen bajer og tænker på ting.
Alexander: Harazz Gru, lvl 4 barbar, Enarmet massiv hammersvingende kriger, som snakker en sjov dialekt.

Heltene/Skurkene/Folkene startede i Brindol, med at mødes med Vagt kaptajn Lars Ulverth af Brindols Løver, som på ordre fra Brindols hersker Lord Jarmaath, skulle bruge en samling eventyrere til at udforkse Hekseskoven. Rygterne siger nemlig at grønhuderne mod vest har samlet sig under en brutal krigsherre. Gruppen rejste straks afsted mod Drellins færgested, for at krydse Elsir floden. De rejste i 5 dage og brugte rejsetiden til så rare ting som udveksle ubehageligheder og lære hinanden at kende. Lige inden i nåede Drellin, havde en gruppe hobgobliner og helvedeskøtere dog lagt sig i baghold for jer. Gruppen, erfarne krigere som de var klarede skærerne uden problemer, selv om Haraz Gru dog blev forhekset og derefter fik en del bank. Da kampen var ovre fandt Varion et helligt symbol på hobgoblinernes onde præst, og det var den onde drage gudinde Tiamats tegn.

Gruppen kom til Drellins færgested hvor de snakkede med Sergant Harsk, og Talsmand Winston. De var bekymrede for uro i Hekseskoven, da 10 af deres BEDSTE soldater ikke var vendt tilbage. Gruppen tilbød at udforske skoven, for Drellin, da de allerede var på vej derind. I skoven mødte i Jorr, som guidede jer til Vraath slottet, hvor han mente grønhuderne kunne gemme sig.

Her bekæmpede i en garnisons fuld, af hobgobliner, samt mægtige monstre som minotaurer, manticorer og worgs. Grønhudernes leder prøvede at flygte, men i forhindrede ham med jeres klinger. En enkelt Worg undslap og blev sidst set pile mod nord. Da kampen var ovre stoppede vi.

Comments

lassesurf

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.