Den Røde Hånds Horde

Fredag d. 15 Oktober

Turen går til Brindol

De brave eventyrer brugt kun få minutter til at fatte sig efter kampen.
De satte straks videre imod nord for at “rense” området som de var blevet bedt om, og på hesteryg gik det jo jævnt.
Men da de fik et godt kig på det kort de havde erhvervet sig, fik de sig en overraskelse, det var en angrebs plan…
Planen var for alle stammer i “Den røde drages bjerge” at samles på “den brændende bakke” og derfra følge handelsruten hele vejen til Brindol, undervejs ville de “plyndre, brænde og voldtage” som der stod i bunden af kortet.
De fire eventyrere blev hurtigt enige om at de måtte destruere dødningebroen for at sænke hordens fremmarch imod Brindol, om ikke andet så i hvert fald nogle få dage.
Da de sent på aftenen standsede et lille stykke fra deres mål for at planlægge, stødte de på den vandrene Steppa der hurtigt blev en del af gruppen da han af egne årsager også var ude på at “tilintetgøre de dumme bæster”
Gruppen besluttede sig for at få en nats søvn og angribe broen tidligt om morgenen, måske for at få en fordel i det at gobliner er et “natte væsen”.
Kampen var lang og blodig og ikke uden tab, dog forblev gruppen hel og de fik ødelagt broen og dermed nået deres mål om at sænke horden, men nu måtte handelsruten advares og evakueres.

De nu fem brave mænd satte sig i de få tilbageblevne sadler og sporede hestene alt hvad de kunne, nu skulle det gå stærkt!
Da de ankom til Drellins færgested deltes de hurtigt, nogen mente at tiden var inde til en forfriskning, andre at det var vigtigere at få advaret Winston og endelig var der en der mente at det at skræmme alle færgebyens indbyggere og derefter få sig selv tilfredsstillet af byens måske ældste kvinde.
Winston blev advaret og ville kalde et møde næste dag hvor de deltagene skulle være ham selv, de fem eventyrer srgt. Harsk og byens Greve.
Herefter deltes gruppen igen, men blev genforenet senere på natten da den nordlige bred blev angrebet af gobliner og trolde. Kampen var en aften øvelse for krigerne, men ikke noget der satte dem meget tilbage. Resten af natten foregik uden forstyrrelser.
Den næste morgen stødte endnu et medlem til gruppen, denne var ridder Arnfasts væbner, drengen Tjalfi, da han var blevet introduceret til resten af gruppen mødte de alle til Winstons møde, der blev diskuteret om man nu skulle evakuere byen og forlade alt det der var blevet bygget op igennem så mange generationer, noget som greven ikke var meget for, men i sidste ende blev overtalt til.
En udsending fra Brindols løver kom uventet med i mødet, da han ville advare Winston om at den anden nordlige handelsvej var blevet blokeret af trolde, orker og gobliner.
Denne gjorde vores helte selskab tilbage til Brindol, men i Talar deltes de igen, da nogle mente at det var bedre at ride direkte imod fortet og laden løven selv overbringe beskeden til Ulverth, andre var måske drevet af en smule griskhed eller chancen for at blive nævnt i Brindols gader.
De fire der tog til Brindol blev belønnet med 500 guld hver, men et par af dem mente at de ikke havde brug for mønten så de afslog blankt at modtage belønningen.
Efter at have givet deres historie videre til Ulverth, blev de bedt om at tage mod nord og undersøge, måske endda få fjernet denne blokade.
Efter nogle få timers ridt samledes gruppen og begyndte deres rejse mod nord, og inden længe blev de da også budt velkommen…men af hvad?

Comments

Skide godt skrevet, Benjamin

Fredag d. 15 Oktober
BenjaminGestelev

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.