Varion Natbane

Hellig rider, på jægt efter ondskab i det godes navn. Har dog en mindre tendens til at overse det almene godtfolk.

Description:

En mand, hvor både tidens tand og kampes hærven har sat sinde tydelige tegn.

Varion en hellig man, en forkæmper for de gode guder, og har kun et formål: Udrensning af de onde.

født og opvokset hård, har formet Varion til en kæmpe af et menneske. Han står godt 209cm over jorden, med sit arrede ansigt. Ved hans side, ses altid et enormt sværd, passende til en, noget større end Varion, ville nogle mene. Bred over skuldrene, og med en kraftig bygning, høre varion ikke til den mere “afslappede” del af de hellige tjenere.

Hans øjne har en dyster blodrød kulør, forbandet af en ond troldman. Skaldet er han, så mange ar kan ses på hele hans isse, men til gengæld ejer han et vældig skæg, som kan imponere selv dværge. Prydet i en solid og velbygget rustning, går Varion stort set altid direkte i front mod det onde, og med sit store tårnskjold, holde han sine kammerater beskyttet mod fjendernes rasen.
Rund om livet har Varion i en solid og holdbar jernkæde, hvor han har hægtet flere forskellige kranier, af de onde bæster som han har besejret i sit liv. Når han overkommer en vældig ondskab, er det normal skik for ham, at tage deres hoved som trofæer, til afskrækkelse for alle dem som begår sig med ondskab.

Han opføre sig disciplineret over for magtfulde personer, og holder altid en ordenlig tone. Dog Lader han ikke småligheder som bønder og andre godtfolk stå i vejen for rensningen af de onde.
Selvom han er en rider af det gode, så har han et iskoldt hjerte omkring det han selv gør, i form af drab og mord. DET er jo i den gode sags tjeneste. Men han kan dog ikke fordrage at andre dræber for sjov, eller spas.

Bio:

Varion Natbane

Den Røde Hånds Horde Nadriachi